Enkel makeup til våren

Vårlig makeup fra MAC Cosmetics.

Ønsker du deg fresh makeup som matcher våren alldeles utmerket og som bare krever noen enkle steg og noen få utvalgte produkter? Det trenger ikke å være så komplisert. Vi kan tipse om en makeuprutine fra MAC Cosmetics her som vi tror du kommer til å like.


Øyne.

Start med å påføre øyenskygge, for eksempel favorittnyansen fra Powder Kiss Eye Shadow. Bruk 217 Blending Brush for enkel påføring og for et fint duset resultat. Du kan også påføre en noe mørkere nyanse på den nedre vipperaden, gjerne med børsten 219 Eye Brush, som gir bedre presisjon. Tilfør farge og volum til vippene med In Extreme Dimension Mascara.


Kinn.

For å oppnå den optimale duggfriske looken må vi tilføre farge på kinnet. Glow Play Blush er en mer kremig rouge som gir kjempefin glød. Ønsker du mer intensiv farge på kinnet så kan du påføre produktet med fingertuppene. Ellers anbefaler vi å bruke 116 Blush Brush for optimalt resultat. Avslutt med Strobe Cream Pinklite på kinnben for en rosaskimrende highlight.


Lepper.

Når det kommer til leppene, så er basen det aller viktigste for at leppestiften skal se bra ut, og ikke minst for at den skal holde seg fin gjennom dagen. Start med å påføre Prep+Prime Lip, og følg opp med leppestiften. Powder Kiss Liquid Lipcolour har allerede blitt en stor favoritt, så om vi får velge så er det den som får vise opp leppene fra sin beste side. Det siste steget er å påføre settingspray, så den fine makeupen holder seg like fin gjennom hele dagen. Prep + Prime Fix + er vårt selvsagte valg.

Shoppe produktene.

Filter
10 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

fra170 krfra200 krVeil. pris 

3
MAC Cosmetics Glow Play Blush
Y
MAC Cosmetics Glow Play Blush

236 krVeil. pris 

0
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 krVeil. pris 

3
MAC Cosmetics Prep + Prime Lip Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Lip

185 krVeil. pris 

2
MAC Cosmetics Brushes 217S Blending Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour
Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour

265 kr265 krVeil. pris 

0
New
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow
Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow

185 kr185 krVeil. pris 

0
New
MAC Cosmetics Brushes 219 Pencil Y
MAC Cosmetics Brushes 116 Blush Y