Editor's choice / Enkel Valentine's-look

Enkel Valentine's-look

Klar for Valentine's?

Har du ikke fikset looken til Valentine's enda? Ingen fare. Vi har hentet frem vår aller beste tips for en rask, romantisk look. Les våre tips og klikk hjem de herlige leppestiftnyhetene Lip-Expert Shine og Lip-Expert Matte, samt den dunderromatiske parfymen Be Mine.

Supermatt finish.

Ultrapigmentert, matt finish, lett og kremig formula. Kan man ønske seg noe mer av en leppestift? By Terrys nyhet Lip-Expert Matte sjekker av alle bokser på vår liste! Denne flytende leppestiften kommer dessuten i 16 ulike nyanser, så sannsynligheten er stor for at du finner en ny favoritt

Intensiv glans.

Liker du ikke den matte looken? By Terry got you covered. Lip-Expert Shine gir strålende glans med samme intensive farge som Lip-Expert Matte. Dessuten inneholder det E-vitamin som beskytter leppene dine. Leppene får både pleie og en glamorøs look. Det høres vel bra ut, eller? 

Be mine.

Som om de overfor ikke allerede var nok, så slipper By Terry også en duftnyhet - perfekt timing til Valentine's. Be Mine er en nyhet med noter av damasceneroser, iris, lær, safran og patchouli. Denne superromantiske parfymen gir akkurat passe egoboost for en datenight.

Shoppe nyhetene.

Filter
35 produkter
By Terry Be Mine (100+9ml) Y
By Terry Be Mine (100+9ml)

1950 kr

0
By Terry Lip Expert Shine N16 My Red Y
By Terry Lip Expert Shine N16 My Red

340 kr

0
By Terry Lip Expert Shine
Y
By Terry Lip Expert Shine

340 kr

0
By Terry Lip Expert Matte N10 My Red Y
By Terry Lip Expert Matte N10 My Red

340 kr

0
By Terry Lip Expert Matte
Y
By Terry Lip Expert Matte

340 kr

0