Escada Born In Paradise Edt Spray (50ml) i gruppen Parfyme / Kvinner / Eau de Toilette hos Bangerhead.no (B004396)
Escada Born In Paradise Edt Spray (50ml)

Escada
Escada Born In Paradise Edt Spray (50ml)

620 kr / 589 kr
Slutt på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B004396

Born in Paradise er en herlig Fashion Fragrance-duften fra ESCADA - en berusende cocktail av eksotiske noter. Born in Paradise gir en følelse av varme og glede - den forflytter deg til det tropiske paradiset i Franske polynesia og fremkaller bilder av vakre og fargesterke blomster, gnistrende hvite strender, klart turkist vann og utsøkte tropiske frukter. Inspirert av den berømte drinken Piña Colada er ESCADA Born in Paradise en fortryllende cocktail av ananas og kokkosmelk.

Toppnoter Duften byr først opp til en het sommerdans som består av friske noter av grønt eple og vannmelon som frister sinnene. I kombinasjon med søt og kjernefull guava fylles duften av en lekfull energi og herlig friskhet.

Hjertenoter Hjertet i duften sveper inn deg i en diskre undertone av kokkosmelk som får liv av lekker ananas og fremkaller solkysste minner fra den perfekte sommeren.

Basenoten er en kombinasjon av trenoter fra sandeltre, ceder og musk for en sammensatt og sensuell varme - noe som gir dybde.

Parfyme:Eau de Toilette
Størrelse:50ml
Escada Mer fra Escada
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Bente Hagen 2014-09-21 @ 12:05:44

Escadas serie, sommer som helårs, kjøper alle, aldri blitt skuffet, det litt søte, friske, romantiske, finner jeg i Escada

Flere omtaler

Sist vist