Et mer skånsomt alternativ til retinol

“Naturlig” retinol.

Retinol ble raskt anti-aging ingrediensen #1. Men denne sterke A-vitaminen fungerer ikke for alle. Her kommer Bakuchiol inn, som også kalles for bio-retinol. Den er en mye mer skånsom variant av vanlig reitnol, men som besitter liknende egenskaper. Så, har du testet retinol, men opplevd alt for mye irritasjon, så har du altså funnet løsningen. Du kan forvente deg mindre synlige rynker, en jevnere hudtone, reduserte porer, og forbedret spenstighet. Nedenfor finner du noen produkter som innheolder dette naturlige alternativet til retinol.


Medik8.

Vi begynner med å presentere et merke som vi virkelig forbinder med retinol, nemlig Medik8. Det er deretter ikke vanskelig å gjette at det er Bakuchiol Peptides som inneholder det skånsomme alternativet. Dette plantebaserte alternativet kommer her innpakket i et lyslilla serum, og inneholder også centella asiatica, en ingrediens som er perfekt for å berolige en irritert og følsom hud.


Björk & Berries.

Men det finnes mange flere produkter med dette smarte alternativet. Hos Björk & Berries finner du for eksempel Raspberry Face Oil som inneholder, utover bakuchiol, bringebærfrøolje som er rik på både E-vitamin og Omega 3, samt hampfrøolje som inneholder viktige fettsyrer. Sluttproduktet blir en ansiktsolje som virker for å viske ut sporene av de seneste årene i din hud.


OSKIA Skincare.

Neste produkttips krever egentlig ingen lengre presentasjon, ettersom det er en favoritt i OSKIA Skincares sortimentet. Super 16 inneholder nemlig også bakuchiol. Dette serum booster kollagenproduksjonen, løfter og strammer til din hud, samt reduserer synlige linjer. Alt, uten å irritere huden. Du finner disse alternativene til retinol nedenfor.

Shop produktene.

Filter
3 produkter
Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml) Y
Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml)

695 kr 695 kr Veil. pris 

0
Björk & Berries Raspberry Face Oil (30ml) Y
Björk & Berries Raspberry Face Oil (30ml)

472 kr 590 kr 590 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Super 16 Serum (30ml) Y
OSKIA Skincare Super 16 Serum (30ml)

927 kr 1159 kr 1159 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄