Etisk produksjon

Project Frankincense.

En miljøbevisst aktør med holdbarhetsfokus. Neal's Yard Remedies tilbyr ikke bare høykvalitative produkter, men de er også etisk produsert. Et tydelig kvalitetsstempel på deres fremgang på området er den rankingen som Neal's Yard Remedies besitter, nemlig som et av de ti mest etiske bedriftene i verden - kåret av The Etichal Company Organisation. Dessuten arbeider varemerket med å plante, så og pleie den høykvalitative produksjonen av frankincense, en ingrediens du finner i flertallet av Neal's Yard Remedies produkter.


Ingrediensen.

Frankincense gjøres om til en eterisk olje og besitter en mengde fantastiske egenskaper. Den virker regenererende, hvilket gjør at ingrediensen ofte finnes i hudpleie som passer moden hud. Dessuten er den optimal å bruke for avslapning, da den har en veldig beroligende og avslappende duft.


Produktene.

"Zero waste" er et av konseptene bak produktserien Frankincense Intense. En av de aktive ingrediensene i produktene er nemlig et biprodukt av produksjonen av den eteriske oljen. Produktserien er, takket være denne ingrediensen, rik på antioksidanter og virker dessuten kollagenstimulerende.

Shoppe Neal's Yard Remedies Frankincense.

Filter
8 produkter
Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Lift Cream (50g)
Neal's Yard Remedies Frankincense Nourishing Cream (50ml)
Neal's Yard Remedies Frankincense Facial Oil (30ml)
Neal's Yard Remedies Frankincense Facial Oil (30ml)

395 kr 395 kr Veil. pris 

0
EKO
Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist (45ml)
Neal's Yard Remedies Frankincense Intensive Lift Serum (30ml)
Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream (50ml)