Even Better fra Clinique

Even Better fra Clinique.

En jevn hudtone er alt vi ønsker fra en bra basemakeup (+ langvarig resultat og en base som puster). Heldigvis er det presis det Even Better fra Clinique leverer. Denne allerede populære serien fra merket har dessuten komt med noen nyheter som definitivt vil komplettere vår sminkerutine denne høsten.


Hudpleie.

En jevn hudtone kan man selvsagt få med en bra basemakeup. Men, for en mer holdbar løsning så ser vi etter utjevnende egenskaper allerede i hudpleien. Even Better Clinical Radical Dark Spot Corector leverer effektivt opplysende resultat for å redusere mørke flekker, aldersflekker og aknearr, samtidig som den er mild nok, slik at den også kan brukes på en mer følsom hudtype.


Base.

Etter vår mer holdbare løsning så vil vi komplettere den med mer direkte resultat. Even Better Makeup SPF15 sammen med Even Better Concealer er en duo som gir naturlig dekning, samtidig som blant annet vitamin-C virker for å lyse opp eksisterende pigmentflekker. Concealeren inneholder dessuten hyaluronsyre og koffein som gir en mer fyldig hud.


Lepper.

Denne serien har flere pleiende og dekkende produkter. Som deres nyhet Even Better Pop Lip Colour Foundation. Her kommer en leppestift i nyanser som matcher din undertone og en formel som inneholder både vitamin-E og andre nærende ingredienser for lepper som både får næring, fuktighet og en nyanse i nøytrale toner som holder i opp til åtte timer.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
Clinique Even Better Concealer
Clinique Even Better Concealer

220 kr 265 kr 265 kr Veil. pris 

1
Clinique Even Better Makeup SPF15
Clinique Even Better Makeup SPF15

280 kr 296 kr 340 kr Veil. pris 

0
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation

188 kr 235 kr 235 kr Veil. pris 

0
Clinique Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector (50ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄