EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30

EVY
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30 (150ml)

219 kr 219 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
EVY UV/ Heat Hair Mousse 150ml Få en EVY UV/Heat Hair Mousse 150ml til en verdi av 199 kroner når du kjøper to valgfrie produkter fra EVY. Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Legges automatisk til i kassen
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
EVY
Mer fra EVY
Om produktet Artnr: B007120

EVY Kids passer hele familien men er en ideal beskyttelse for barn da de behøver en intensiv og vannfast solfaktor. EVY Kids er en mildere formula som inneholder mindre ingredienser av solfaktorfilter men med samme effektive resultat. Moussen er så mild at den er beregnet for små barn fra 6 måneder.

EVYs grunnformula er en medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlageret istedet for å legge seg på utsiden som tradisjonelle solkremer. EVY forsvinner derfor ikke ved bading eller håndklestørking og gir et veldig langvarig og effektiv beskyttelse.

Den lettappliserte moussen er fett og kladdfri og etterlate ikke en hvit hinne på huden. Høyest mulig UVA beskyttelse. Fri fra parabener, parfyme samt nanopartikler. Bateriesikker og et fresht produkt som holder seg som ny til flasken er tom. EVY sunscreen mousse anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og har og er blitt kåret til den tryggeste solkremen.

Bruksanvisning: Rist flasken, vend beholderen opp og ned og trykk fram ønsket mengde. En golfballstor mengde rekker til en voksens persons arm. Tillat å tørke i noen minutter før du tar på deg klær. Overflødig produkt går bra å skylle bort uten at beskyttelsen forsvinner.

Størrelse: 150ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. innehåller: aqua. butane. propylene glycol. octocrylene. palmitic acid. diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. isobutane. vp/ hexadecene copolymer. stearic acid. butyl methoxydibenzoylmethane. pvp. triethanolamine. polysorbate 20. ethylhexyl triazone. dimethicone. glycerin. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. propane. tocopherol.

Why we love it

0

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 50 (150ml)

239 kr 239 kr Veil. pris 

0
EVY Sunscreen Mousse SPF 30 (150ml)

198 kr 219 kr Veil. pris 

2
Bangerhead Fresh Me Up (250ml)

55 kr 69 kr 69 kr Veil. pris 

7
EVY Sunscreen Mousse SPF 20 (150ml)

189 kr 209 kr Veil. pris 

0

Sist vist

EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30 (150ml)

219 kr 219 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄