Få en naturlig finish med glød

En skikkelig bra basemakeup.

Enkel base med naturlig finish og lett glød? Er det akkurat det du forventer fra din basemakeup så har vi gode nyheter. Vi har nemlig noen produkttips for å få en slik base. Vi har plukket noen favoritter fra Linda Hallberg Cosmetics, Bobbi Brown og Sigma Beauty, og laget en rutine for deg som ønsker et naturlig sluttresultat. Du finner denne nedenfor.


For en base som holder.

La oss begynne med primeren, både for å få en jevnere base, men også for å få en holdbar base. Akkurat nå bruker vi gjerne Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass. Denne primeren gir nemlig din hud både futighet og en herlig glow, akkurat det vi trenger nå. Psst, denne primeren fungerer dessuten utmerket som highlighter.


Jevner ut din hudtone.

Så vil vi ha en hud som er jevn i hudtonen. Sagt og gjort. Appliser Bobbi Brown Skin Foundation Stick på områder du føler at det trengs, eller bruk den i hele ansiktet. Dette kremete baseproduktet resulterer i en naturlig finish. Visse områder krever kanskje ytterligere dekning, som området omkring øynene. Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer lyser opp og leverer full dekning her.


For beste resultat.

Avslutter vår base, gjør vi selvfølgelig med et setting powder, gjerne Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder. Da får du en matt finish med en naturlig glød som lyser gjennom. For beste resultat kreves det imidlertid veldig bra børster. Et dilemma som du enklest løser med Sigma Beauty Basic Face Kit. Slik får du alle børster du kan tenkte deg, for en skikkelig bra basemakeup.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder
Light Medium Deep
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass

199 kr 249 kr 249 kr Veil. pris 

0
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

450 kr 450 kr Veil. pris 

1
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

350 kr 320 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄