Favoritter fra Bagliora

Ny hudpleie innen Clean Beauty.

Bagliora er et nytt varemerke, ikke bare for oss, men generelt på hudpleiefronten. Gå ikke glipp av det beste fra naturlig hudpleie i kombinasjon med de mest effektive ingrediensene fra avansert hudpleie. Resultatet blir veganske produkter som er fullproppet med antioksidanter, omegafettsyrer, prebiotika og vitaminer. Nedenfor finner du noen av disse næringsgivende hudpleieproduktene som har blitt våre nye favoritter. Kanskje noen av dem blir dine nye must-haves?


En game changer i rutinen.

Trøtt og gusten hud? Det trenger du ikke å tenke på lenger, med denne hudpleiehelten med 2% BHA og fuktighetsgivende hyaluronsyre som holder porer rene og som virker forebyggende mot akne og uren hud, samt minimerer tegn på hudaldring. Påfør SPF om du bruker Clarifying Leave On Exfoliator på dagtid da BHA-syre kan gjøre huden litt ekstra sensitiv for solen. 


Kollagenoppbyggende peptider.

Serum som inneholder Niacinamide, Tripeptide-5, Prebiotika og to typer hyaluronsyre jobber for å stimulere hudens produsjon av kollagen og gi glød, spenst og mykhet. Da er det ikke rart at Collagen Superfood Face Serum har blitt en stor favoritt. Som om det ikke hadde vært nok, så kommer serumet dessuten med en helt fantastisk duft.


Høyteknologisk fuktighetsgivere.

Denne dagkremen er myk som fløyel. Ikke bare har den en herlig tekstur, men Nourishing Anti-Age Day Cream har også andre attraktive egenskaper. Som at den reduserer synligheten av rynker og fine linjer, at den tilfører masse fuktighet til huden og at den også gjør huden mer elastisk og fast. Ingen dårlige egenskaper å spore i dette fantastiske hudpleieproduktet.

Oppdag Bagliora.

Filter
8 produkter
Bagliora Nourishing Anti Age Day Cream (50ml)
Bagliora Hydrating Mousse Cleanser (150ml)
Bagliora Collagen Superfood Face Serum (30ml)
Bagliora Travel Kit
Bagliora Travel Kit

425 kr Veil. pris 

0
Bagliora Glow Nutrients Face Oil (30ml)
Bagliora Advanced Anti Age Night Cream (50ml)
Bagliora Baglio De Peoni Scented Candle