Favoritter fra Lancôme

“You had me at Lancôme...”

Har du planlagt en romantisk middag, rolig kveld eller kanskje en kinodate? Da vil du sikkert piffe deg opp litt mer enn vanlig. Et tips: Scroll ned her så finner du kanskje noe å komplettere looken med.

Her ser du hele sortimentet av makeup fra Lancome ››


Monsieur Big Valentine’s Edition.

Bli forelsket i Lancôme Monsieur Big igjen, for nå er den her i splitter ny forpakning; helt perfekt Valentine's Day. Det er naturligvis det samme fantastiske innholdet som tidligere, så det trenger du ikke å være urolig for. Du kan forvente deg massevis av volum, holdbarhet og et fantastisk fint produkt i sminkevesken.Blush Subtil.

En annen favoritt fra Lancôme som har fått en oppdatering er Lancôme Blush Subtil. Den har fått ny formula som gjør at den nå passer alle hudtoner. Sju herlige nyanser med to ulike resultat, enten matt eller med en mer skimrende finish. Denne populære rougen har fått et oppdatert utseende som ser riktig luksuriøst ut!


L’Absolu Rouge Lipstick.

En "Valentine's day"-look er ikke komplett uten glamorøse lepper, det vet alle. Så derfor må vi bare passe på å tipse om Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick når vi først er inne på emnet. Du har myke pasteller og glitrende shimmer i vente.


Shoppe favorittene.

Filter
1 produkter
Lancôme Blush Subtil
Y
Lancôme Blush Subtil

330 kr 369 kr 440 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄