Favoritter fra Ole Henriksen

På rutine.


Har dere noen gang reflektert over hvor mange hudpleiefavoritter som finnes i Ole Henriksens sortiment? De har gjort det til en sport, å gang på gang lansere hudpleie som blir favoritter i manges hudpleierutiner. Og når vi først snakker om hudpleie - nedenfor har vi laget en liste med våre favoritter fra Ole Henriksen. Fuktighet, jevnere hudtoner og glow står på agendaen.


Rens.

Vi begynner som vanlig med vår rens, og vi velger selvsagt bestselgeren og prisvinneren Truth Juice Daily Cleanser. Den er ikke populær uten grunn. Denne rensen, med blandt annet appelsinvann, PHA og botanisk ekstrakt, gjør at urenheter og makeup enkelt forsvinner, samtidig som huden føles frisk igjen. Som en del av kveldsrutinen kan du her supplere med Glow2OH Dark Spot Toner, en opplysende toner med AHA som er perfekt å bruke om du vil redusere pigmenteringer, men du får også en hud som oppleves glattere og mykere, med ferre synlige rynker.


Serum.

Videre til serum - uansett om det er en morgen- eller kveldsrutine du leter etter. Her synes vi selvsagt at Banana Bright Vitamin C Serum bør være en selvfølge i denne rutinen. Hvorfor? Vi tror at de fleste av oss kan skrive under på at vi ønsker hudpleie som virker spenstgivende, glødgivende og som reduserer synligheten av pigmentering, porer og rynker. Det er nemlig presis det dette serumet gjør. Takket være vitamin C, PHA, hyaluronsyre, vitamin E og Banana Pwder pgiment for det.Fukt.

Ole Henriksen har hudpleiefavoritter slik at det rekker, og litt til. Så, denne rutinen er virkelig crème de la crème når det kommer til hudpleiehelter. For eksempel deres futighetsgiver. Her bruker vi gjerne C-Rush Brightening Double Créme. Da får din hud en skikkelig boost av fuktighet, samtidig som den, surprise surpise, forsyner din hud med glød og utvisker fine linjer. Nattestid kan du bytte ut den mot Goodnight Glow Reting-ALT Sleeping Creme, den inneholder Bakuchiol (et plantebasert alternativ til retinol), edelweiss, AHA, sheasmør og botanisk ekstrakt. Den er perfekt å brue når din hud sover.


Øyekrem.

Til slutt vil vi selvsagt oppnå samme glød og opplysning omkring øynene. Det løser Banana Bright Eye Créme. Siste steget i rutinen, men et steg som gjør hele forskjellen. Du får et blikk som ser friskere ut, vitamin C gjør at området rundt øynene får mer glød, samtidig som Banana Powder gjør at du får en jevnere hudtone. Nevnte vi forresten at majoriteten av disse produktene også er veganske? Bare øyekremen, som inneholder bievoks, tillhører ikke denne kategorien. De resterende produktene i denne rutinen er helt fri for animaliske biprodukter.

Shop rutinen fra Ole Henriksen.

Filter
6 produkter
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

620 kr 647 kr 775 kr Veil. pris 

0
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (150ml) Y
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (150ml)

234 kr 320 kr Veil. pris 

1
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme (50ml) Y
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser (147ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄