Favoritter fra Rituals

Update your ritual.

Rituals hjelper deg å finne glede og velvære i de små øyeblikkene, være seg det er å skape hjemmekoslig stemning med beroligende dufter eller et langt og velfortjent varmt bad med skummende avslapning. Inspirert av tradisjoner fra øst har Rituals skapt et omfattende sortiment av eksklusive produkter for både kropp og hjem. De ulike seriene har sine signaturdufter i ulike produktkategorier. Kanskje har du allerede en favoritt? Om du fortsatt er på jakt så kan du inspireres av våre favoritter nedenfor.


Kropp.

Dusjskum i ulike varianter fra Rituals er helt fantastiske i det at de gir et herlig og luksuriøst skum med en duft av absolutt velvære. Skap en spa-opplevelse hjemme i badekaret med badeskum fra din favorittserie. Vi elsker The Ritual of Ayurveda som med urgammel visdom fra India gir velvære gjennom å rense og pleie energien din. Men sin signaturduft bidrar Ayurveda-produktene til å balansere kropp, sinn og sjel.


Ansikt.

Skap et sjelfullt øyeblikk med avanserte, men naturlige produkter som hyller din skjønnhet og tar vare på den. Rituals har hudpleie både til han og henne, og for alle hudtyper. Prøv The Ritual of Namasté som er en serie med stor respekt for naturen og din naturlige skjønnhet. Her finner du naturlige ingredienser som forvandler den daglige rutinen til et meningsfullt ritual. 


Hjemmet.

En god duft har kraften til å forvandle humør, vekke minner og omfavne deg med følelser av ro og velvære. Rituals har skapt fantastiske duftlys og duftpinner som forvandler hjemmet til et sjelfult fristed. Unn deg selv eller gi bort en duftopplevelse til noen du bryr deg om. Rituals har også en mengde populære gavesett som bringer glede og velvære til noen du er glad i.

Finn dine egne favoritter fra Rituals.

Filter
47 produkter
Rituals The Ritual Of Sakura Fragrance Sticks
50ml 230ml
Rituals The Ritual Of Sakura Hand Wash (300ml)
Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam (200ml)
Rituals The Ritual Of Dao Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual Of Dao Foaming Shower Gel (200ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Shampoo (250ml)
Rituals The Ritual Of Dao Fragrance Sticks
230ml 50ml
Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Fragrance Sticks Y
Rituals The Ritual of Sakura Conditioner (200ml)
Rituals The Ritual Of Sakura Body Scrub (250g) Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Shower Oil (200ml) Y
Rituals The Ritual Of Dao Scented Candle (290g) Y
Rituals The Ritual of Dao Calming Bath Foam (500ml) Y