Favoritter fra Verso

Simply the best.

Anti-aging som er skånsom, men fortsatt effektiv. Produkter som hemmer en hud utsatt for akne, uten å virke uttørkende. Hudpleie som forsyner din hud med masse fuktighet, uten at huden føles verken klissete eller blank. Det er Verso det! Her er våre must-haves fra merket.


Acne Deep Cleanse.

Eksfolierende, skummende, og rik på salisylsyre, sounds familiar? Her har vi en rengjøring prefekt for å takle en hud som er utsatt for akne. Den løser varsomt opp fett og smuss som ellers kan tilstoppe porer. En dyprengjøring, helt enkelt, men også skånsom nok til å brukes daglig. Følg opp med Blemish Fix for et maksimert resultat.


Hydration Serum.

Ett serum som fungerer til vanlig, men spesielt under vinteren. Hvorfor? Kulden gjør huden tørrere, derav trenger vi å ofte komplettere vår hudpleie med enda mer fuktighet. Som for eksempel dette gjenfuktende serum. Gir fuktighet, både umiddelbart og langvarig, samt at den restaurerer en ubalansert beskyttende barriere.


Super Eye Serum.

Og når vi først snakker om serum - en annen favoritt fra sortimentet er denne, for området omkring øynene. I denne finner du varemerkets mer skånsomme variant av retinol, nemlig retinol 8. Du vil oppleve en redusering av fine linjer, rynker, pigmentering, og en hud som føles jevnere, spenstigere og fastere.


Reviving Eye Mask.

Men det finnes ytterligere populære måter å arbeide med huden omkring øynene. Som Versos hydrogelmaske med retinol 8, tilpasset for dette mer følsomme området. Plasser disse maskene på rengjort hud, og la virke i 20 minutter før du tar bort masken, og klapper inn eventuell gjenstående produkt inn. Du får fuktighet, mindre synlige alderstegn og et mer våkent blikk.


Night Cream.

Avslutte dagen gjør vi gjerne med Verso også, fremfor alt med denne nattkremen. Også denne inneholder retinol 8, som virker anti-aging, men også havreekstrakt som booster din hud med antioksidanter, og gurkemeie som virker betennelsedempende. Vi kan da ikke komme nærmere en bedre avslutning på en lang dag.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
Verso Reviving Eye Mask (3g) Y
Verso Reviving Eye Mask (3g)

100 kr 100 kr Veil. pris 

0
Verso Super Eye Serum (30ml) Y
Verso Super Eye Serum (30ml)

750 kr 750 kr Veil. pris 

0
Verso Hydration Serum (30ml) Y
Verso Hydration Serum (30ml)

850 kr 850 kr Veil. pris 

0
Verso Night Cream (50ml) Y
Verso Night Cream (50ml)

900 kr 900 kr Veil. pris 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml) Y
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

400 kr 400 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄