Fermentert hudpleie

Få glød, fuktighet og spenst.

Har fermentert hudpleie gått deg hus forbi? Da kommer det et lite crash course her. Det er helt enkelt en prosess der man bryter ned stoffer i mindre bestanddeler, hvilket gjør at de kan tas opp enklere av huden. Gjæring, som det også kan kalles, fører med seg noen superegenskaper, som f.eks. at det virker anti-aging, gir glød og er fuktighetsgivende. Her tipser vi om noen produkter som har denne effekten.

Her finner du hele sortimentet av hudpleie fra Benton >>.


Fermentation Essence.


Et eksempel på fermentert gjær å holde utkikk etter, er galactomyces som du av en ren tilfeldighet finner i Benton Fermentation Essence. Den er rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer som gir glød, forbedret spenst og som virker anti-aging. Det er en tynnere essence som brukes innen din vanlige essence eller innen du påfører serum.

Fermentation Eye Cream.


Har du allerede fått en forkjærlighet for denne superingrediensen? Da er det bra at Benton Fermentation Eye Cream også inneholder dette biproduktet. En veldig skånsom ingrediens som gjør at de med sensitiv hud med fordel kan bruke denne øyekremen. Dessuten er den veldig fuktighetsgivende, takket være hyaluronsyre.

Shoppe favorittene.

Filter
2 produkter
Benton Fermentation Essence (100ml) Y
Benton Fermentation Essence (100ml)

270 kr 360 kr 360 kr Veil. pris 

0
Benton Fermentation Eye Cream (30g) Y
Benton Fermentation Eye Cream (30g)

255 kr 340 kr 340 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄