Finn rett foundation fra Jane Iredale

Base fra Jane Iredale.

Presset eller løst? Eller kanskje flytende? Blank eller matt, eller kanskje noe mitt i mellom? Å finne din perfekte basemakeup kan i blandt være vanskelig. Vi har forsøkt å gjøre det litt enklere ved å løfte noen ulike typer av baseprodukter fra Jane Iredale. Hvilken foretrekker du?


Presset pudder.

La oss begynne med et produkt, med en finish som vi tror mange av dere leter etter - nemlig, en som gir et matt sluttresultat. PurePressed Base Mineral Foundation Refill gir ikke bare denne ønskede finishen, den leverer også et veldigt dekkende resultat uten at produktets nærvær blir spesielt merkbar. Du får et naturlig sluttresultat, helt enkelt.


Flytende foundation.

Ønsker du samme matte finish, men ikke er helt keen på presset pudder, så må du selvsagt se nærmere på Beyond Matte Liquid Foundation. Her har du i stedet en flytende foundation som motvirker glans og gir din hud en semi-matt finish. En foundation med byggbar dekning. Om du opplever at den dekker for lite ved første applisering, kan du helt enkelt gå inn med et lag til.


Glitrende løspudder.

Men det finnes mangen av oss som ønsker glow til vår makeup. Likt overnevnte pudder så leverer Amazing Base en base som knapt føles på din hud. Dette løspudder gir derimot et silkesmykt resultat med glød. Du finner i denne algeekstrakt og granateple, som sammen roer ned din hud, og som beskytter den mot frie radikaler.


Pleiende base.

Skal vi fortsette på samme spor som over, dvs en foundation som leverer både glød og pleie, så er Liquid Minerals en gitt produkt-anbefaling. Her ligger mineraler, vitamin C og hyaluronsyre innkapslet av blandt annet aloe vera. Du får en fuktighetsgivende base og en hud som oppleves jevnere, glattere og med mer glød.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill

372 kr 379 kr 465 kr Veil. pris 

1
Jane Iredale Liquid Minerals
Jane Iredale Liquid Minerals

fra 449 kr fra 585 kr Veil. pris 

0
Jane Iredale Amazing Base
Amber Golden Glow Honey Bronze Ivory Light Beige Natural Radiant Satin Suntan Warm Sienna Warm Silk
Jane Iredale Amazing Base

388 kr 428 kr 485 kr Veil. pris 

0
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation

fra 400 kr fra 585 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄