Finn rett hårpleie fra Redken

Guide: Finn rett sjampo og balsam for din hårtype.

Synes du at det er vanskelig å finne sjampo og balsam som passer ditt hår? Uansett om du trenger fuktighet, reparasjon eller fargebevaring, kan du være helt sikker på å finne effektive produkter hos Redken. Vi har forsøkt å gjøre det hele enda mer effektivt ved å tilby duos og trios av noen av våre favoritter fra merket. Vi hjelper deg med å finne rett kolleksjon for dine behov.


All Soft for et silkemykt hår.

Si adjø til frizz og si hei til silkemyke lengder! All Soft Shampoo og balsam er duoen for deg som opplever tørt hår som behøver ekstra fuktighet og glans. Serien inneholder blant annet argonolje, beriket med omega-6, for et friskt og mykt hår. Kompletter med Heavy Cream for en mer dyptvirkende treatment. Du kan bruke den daglig om det trengs.


Extreme for ekstra styrke.

Når du tror at det ikke finnes håp, kommer Extreme til unnsettning. Håråpleieserien er utviklet for deg som opplever skadet hår, og som vil motvirke at håret brytes ned ytterligere. Utøver sjampo og balsam anbefaler vi også å bruke Strength Builder Plus eller Anti-Sharp Treatment for en riktig styrkende og reparerende behandling, fra rot til topp.


Color Extend Magnetics.

Redken har også løsningen for deg med fargebehandlet hår. Color Extend Magnetics gjør at nyfarget hår bibeholder bevarer ønsket nyanse lengre. Sjampo, balsam og maske virker også mykgjørende for å unngå frizz som kan oppstå ved farging. Gå ikke glipp av One United, en pleiende behandlingsspray med 25 fantastiske fordeler, blant annt ekstra glans, fuktighet, varmebeskyttelse og anti-frizz.


Set for grooming.

Redken tilbyr ikke bare hårpleie; nei, i serien Redken Brews finner du også produkter for grooming. Vi har satt sammen et kit med 3 In 1 Shampoo, Conditioner & Body Wash, Shave Foam og After Shave Balm. Resultatet blir en serie produkter som rengjører kroppen fra topp til tå, gir fuktighet og mykhet, samtidig som du får en mer behaglig barbering som virker beroligende og nærende.

Shop produktene.

Filter
2 produkter
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml)
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml)

259 kr 299 kr 302 kr Veil. pris 

5
Redken Extreme Shampoo (300ml)
Redken Extreme Shampoo (300ml)

160 kr 215 kr Veil. pris 

3

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄