Flere funksjoner - fortsatt like enkel å bruke

Alt i ett.

Et verktøy med uendelige muligheter. FOREO har lansert UFO 2 og UFO mini 2 som kommer med en flere oppgraderinger fra forgjengerne. Vi vil så klart fortelle deg med om hvordan denne nyheten fungerer og hvorfor vi elsker denne ansiktsbehandlingen.

Hvordan den fungerer? Koble UFO til appen via bluetooth, scanne strekkoden på ansiktsmasken, fest valgt ansiktsmaske på apparatet og følg instruksjonene via mobilen. Vi forteller deg mer om FOREO UFO 2 og UFO mini 2 her.


Hva har du i vente?

La oss først forklare alle funksjoner du får i denne seneste lanseringen. Du kan forvente LED-lysterapi med hele spektret som jobber for å blant annet øke kollagennivået. Du kan bruke termoterapi som nå leverer varme fem ganger raskere enn tidligere. Varmen fjerner talg og åpner porer, hvilket gjør at etterfølgende hudpleie absorberes bedre.


Nytt for denne lanseringen.

Nå kan du også bruke kryoterapi som med kulde minimerer hovenhet og porer (bare for UFO 2). Naturligvis finner du også T-Sonic, som i tidligere utgaver, det vil si lydbølger som med hjelp av vibrasjoner peeler, stimulerer og jevner ut huden. Komplettere UFO 2 med en av deres ansiktsmasker og du får en ansiktsbehandling som bare tar 90 sekunder å utføre. Du finner nyheten under.

Oppdag FOREO UFO 2.

Filter
2 produkter
Foreo UFO mini 2
Pearl Pink Fuchsia Mint
FOREO UFO mini 2

2195 kr 2195 kr Veil. pris 

0
Foreo UFO 2
Pearl Pink Fuchsia Mint
FOREO UFO 2

3195 kr 3195 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄