For en sterk beskyttelsesbarriere i vinter

Beskytt huden mot vinteren.

Kulde og tørt inneklima er ikke akkurat optimalt for huden. Hudens balanse forstyrres og en tørrere hud blir et faktum. Styrk hudbarrieren ved å booste din hud med både fuktighet og næring. Slik slipper du en dehydrert og stram hud, en gang for alle. Vi har noen konkrete tips nedenfor.


Verso.

Svenske hudpleieksperten Verso vet virkelig hvordan man tar hånd om huden i et kjølig, nordiskt klima. For eksempel så har du Hydration Serum, med niacinamid som gir både øyeblikkelig og langvarig gjenfukting til din hud. Dette er en ingrediens du også finner hos Nourishing Cream, en intensivt nærende krem som jobber for å styrke hudens ytre lag for en forbedret hudbarriere.


Dr. Barbara Sturm.

Denne ubalansen i huden gjør at huden lettere kan oppleves irritert. For å berolige huden så finner vi også løsninger hos Dr. Barbara Sturm, som Calming Serum. Også denne beskytter din hud mot ytre faktorer. Det gjør også Face Cream Rich. En rik ansiktskrem som passer ektra bra på denne delen av året, takket være dens fete formulering. Perfekt under vintermånedene når huden trenger mer fuktighet.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
Verso Hydration Serum (30ml)
Verso Hydration Serum (30ml)

829 kr 829 kr Veil. pris 

0
Verso Nourishing Cream (50ml)
Verso Nourishing Cream (50ml)

878 kr 878 kr Veil. pris 

0
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml)
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml)

1890 kr 1890 kr Veil. pris 

0
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml)
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml)

2235 kr 2235 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄