FOREO UFO Masks Shimmer Freak (6pcs) | Lave priser | Rask levering | Bangerhead
FOREO UFO Masks Shimmer Freak (6pcs)  i gruppen Hudpleie / Ansiktsmaske / Sheet masks hos Bangerhead.no (B051786)
FOREO UFO Masks Shimmer Freak (6pcs)

FOREO
FOREO UFO Masks Shimmer Freak (6pcs)

195 kr Veil. pris 
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) Få en FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) til en verdi av 499 kroner når du kjøper produkter fra FOREO for minst 995 kroner! Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Legges automatisk til i kassen
Foreo Serum Sample 2ml Få en sample på Serum fra FOREO når du kjøper et valgfritt produkt fra FOREO! Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Legges automatisk til i kassen
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
FOREO
Mer fra FOREO
Om produktet Artnr: B051786

Gi en glødende oppmuntring til trøtte øyne med en ansiktsmaske som inneholder kaffein. Den gjør de mørke ringene rundt øynene lysere og gir huden et anstrøk av skinn. Shimmer Freak fuktighetsgivende ansiktsmasker reduserer øyeblikkelig utseendet på fine linjer og frisker opp den delikate huden rundt øynene.

Dette oppvåkningskomplekset med UFO for en hudoppfriskende 90-sekunders behandling som gjenoppfrisker området rundt øynene dine. Den hydrerende ansiktsmasken har niacinamid som jevner hudtonen og gir en sunn glød til hudens overflate. Rosevann og koffein er de antioksidant-infusjonerte ingrediensene som styrker hudvev og bekjemper poser og gir et energisk utseende som varer.

Shimmer Freak ansiktsmaskebehandlingen starter med T-Sonic pulseringer og rødt LED-lys som øker sirkulasjonen og kryoterapy for øyeblikkelig øyeoppvåkning. Etter at det har gått 30 sekunder, er de 30 neste rettet mot å redusere poser og å lyse opp øyekonturområdet. På toppen av det hele, i de siste 30 sekundene er den blå LED aktivert for å stramme løs hud og legge til et anstrøk av skinn for en oppfrisket, sunn glød.

Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Rituals The Ritual Of Sakura Fragrance Sticks

fra116 kr fra145 kr Veil. pris 

0
FOREO UFO Masks Youth Junkie (6pcs)

195 kr Veil. pris 

0

Sist vist