Foundation infusert med hyaluronsyre

Mer hyaluronsyre, takk.

Kan du komme på en mer perfekt duo enn makeup og hyaluronsyre? Ikke vi heller. Vi kan ikke få nok av makeup som ikke bare får oss til å stråle, men som også virker pleiende for huden. Det er en uslåelig kombinasjon. By Terry er allerede med på notene og du kan derfor finne flere produkter i deres sortiment som har nettopp disse egenskapene. Gå ikke glipp av den heteste nyheten i denne kategorien, nemlig Hyaluronic Hydra-Foundation. Vi forteller mer!


Byggbar dekningsgrad.

Denne flytende foundation passer alle hudtyper, men er virkelig bra for tørr hud, ettersom at den er fuktighetsgivende og gir en plumpet effekt. Nyheten har en lett tekstur som gjør den veldig behagelig på huden. Dekningsgraden avhenger av hvor mye du påfører. Påfør to dråper for lett dekning, eller fire dråper for deg som ønsker medium og seks dråper for full dekning.


Finn din nyanse.

Du får femten ulike nyanser å velge mellom, men det å finne riktig nyanser behøver ikke å være så komplisert som du kanskje tror. Nyansene er oppdelt mellom kalde, nøytrale og varme undertoner. Når du har funnet undertonen din kan du velge mellom fem ulike nyanser for hver undertone, der nyansen 100 er den lyseste og 500 den mørkeste.

Oppdag nyheten.

Filter
1 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

fra 459 kr fra 571 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄