Editor's choice / Fuktighetsgivende fra Clinique

Fuktighetsgivende fra Clinique

Slukk tørsten.

“Moisture is the essence of wetness, and wetness is the essence of beauty”. Dette er et skjønnhetsråd signert Derek Zoolander og vi kan ikke gjøre annet enn å være enig. Clinique Moisture Surge er en fuktighetsgivende hudpleieserie som er perfekt nå under sommeren for å unngå tørr hud som kjennes strammende. Dette er produktserien huden har tørstet etter.


Fuktighet i mange timer.

Selv under sommeren trenger huden fuktighet, men bruk et produkt med en lett formel for å unngå blank og fet hud. 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator har en gelformel som kjennes lett på huden og som tilfører fuktighet i 72 timer. Den kan også påføres både under eller over makeup og kan brukes som en riktig fuktighetsbombe i form av en ansiktsmaske.


Umiddelbar fuktighetsgivning.

Tynnere hud kan faktisk oppleves enda tørrere. Ikke glem hudpleie med fuktighetsgivende egenskaper selv rundt øynene. Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate er en øyenkrem med geltekstur som virker for at huden skal kunne beholde fuktighet samtidig som den plumper og virker glødgivende rundt øyeområdet.

Oppdag Clinique Moisture Surge.

Filter
10 produkter