Fuktighetsgivende makeup

Fuktighetsgivende makeup.

By Terry visker ut grensen mellom makeup og hudpleie. Deres produktserie Hyaluronic (makeup med pleiende egenskaper) har fått en ny medlem. Felles for produktene i serien er at de inneholder hyaluronsyre, hvilket er en fantastisk kompontent i hudpleie ettersom at den har egenskapen å beholde fuktighet i huden. Du får hud som både har det bra og samtidig ser bra ut. Du finner alt du trenger å vite her.


Primer.

Det første steget i all makeup, er primer. Hyaluronic Hydra primer er en fargeløs primer som gir en matt og glansfri overflate. Primeren har en mer mousse-aktig tekstur som gir en lett følelse på huden og du kan regne med langvarig effekt. Den passar naturligvis utmerket til alle foundations fra By Terry og også til deres nyeste lansering som du ser under.


Powder.

Stop the presses! Den umåtelig populære Hyaluronic Hydra-powder kommer nemlig nå i en rekke ulike nyanser. Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil er et finishingpudder som virker mattende uten å tørke ut huden. I denne lanseringen kan du også regne med en lett dekning, men med mer fargekorrigerende egenskaper. Trolig en ny favoritt i sminkevesken her?

Shoppe nyhetene fra By Terry.

Filter
2 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra Primer (40ml) Y
By Terry Hyaluronic Hydra Primer (40ml)

490 kr 490 kr Veil. pris 

0
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

480 kr 480 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄