Get your glow back

Let it glow.

Er du på jakt etter hudpleie som gir mer glød? Helena Rubinsteins nyeste lansering Prodigy Cell Glow er en serie innen anti-age som virker for at du skal få naturlig glow. Hemmeligheten? Produktserien inneholder blant annet ekstrakt fra edelweiss, som er en riktig tøff kjempe mot synlige alderstegn. Legg til disse tre stegene i rutinen din, så blir du bedt om leg til du er 65 år, minst.


1. Serum.

Prodigy Cell Glow Concentrate er en rykende fersk nyhet for deg som opplever grå och gusten hud og som ønsker mer glød! Den jobber ikke bare på overflaten, du får også fastere og sterkere hud på dypet. 


2. Dagkrem.

Etter ansiktsserum er det ansiktskrem som står på agendaen. Prodigy Cell Glow Radiant Cream gir også glød og reduserer synligheten av for tidlig aldring. Etter påføring kan du også massere inn produktet på kinnene for en naturlig rosy glow.


3. Øyekrem.

Det siste steget i serien: øyekrem. Prodigy Cell Glow Eye Cream har, akkurat som som kompisene i produktserien, en rosa formula. Si bye bye til ujevn hud og gustenhet, samt poser og ringer under øynene. Nyfunnen glød er bare rundt hjørnet – eller i dette tilfellet – noen scroll ned!

Shoppe Prodigy Cell Glow.

Filter
3 produkter
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄