Get your glow on

Get your glow on.

Bruker du å våkne med fresh hud og fantastisk glød? Ikke vi heller... helt til vi testet Estée Lauders Advanced Night Repair, that is. Hudpleie som virker gjennom natten og som gjør at du våkner opp til et ansikt som shines bright like a diamond.


Skin care tip #1.

Våkne opp med ungdom glow med Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (that’s a mouthful). Synlige linjer og rynker reduseres og du får hud som ser både yngre og jevnere ut. Påføre på ansikt og hals innen du legger deg, så kan du se fram til naturlig glød på morgenkvisten.


Skin care tip #2.

Hva er det første som avslører for lite søvn? Poser og mørke ringer under øyenen, så klart. Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix gjør at drømmer blir virkelighet. Si god natt til fine linjer, rynker og gusten hud, og si god morgen til et fornyet utseende med frisk glød.


Skin care tip #3.

Her har du enda et øyeprodukt; denne med en lett gelformel. Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er virkelig en supertreatment, ladet med 10 ganger mer Concentrated Repair Technology. Meaning? Den takler den påvirkningen som søvnmangel, UV-stråling, forurensninger og lys fra skjermer har og virker for å få tilbake fuktighet og ungdommelig glød.

Shoppe Advanced Night Repair.

Filter
6 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra 580 kr fra 725 kr fra 725 kr Veil. pris 

4
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex (15ml) Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix (15ml) Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Complex II (15ml) Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate (20ml) Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules (60pcs) Y