ghd Aura Hair Dryer
ghd Aura Hair Dryer
ghd Aura Hair Dryer

ghd
ghd Aura Hair Dryer

1755 kr 1699 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
ghd
Mer fra ghd
Om produktet Artnr: B008507

Trolig ligner den ved første blikk en klassiker, men med en ny og banebrytende teknologi gir ghds nye føner en helt annen stylingopplevelse!!

Det ledende og trendsettende merket for hårstyling har nå lansert et nytt og ekstraordinær stylingverktøy som kommer å forandre måten å style hår på. "En føner tenker du?" Ja, en føner. Men ingen lignende føner som du har prøvd før nå. ghd auraTM er utviklet av ghds forskergruppe på Cambridge, og sammens med salonger og sessions stylister som har prøvd og testet den, er den noe helt annet.

Hvorfor? ghds global creative director, Sam McKnight, som brukte ghd aura backstage på London Fashion Week sier: " ghd auraTM leverer en helt fantastisk glans og luksuriøs volum.. Jeg elsker den! En føner som tørker håret mens den styler gjør ghd aura til noe helt annet enn standard. Det absolutt beste med ghd auraTM er at den gir eksepsjonell volum og superbra glans."

Funksjoner og fordeler med ghd auraTM: Kontroll. Den helt nye LaminairTM teknologien gir en luftstrøm på mer enn 65% konsentrert luft sammnelignet med andre fønere, den har en turbulent luftstrøm. Det vil si at man kan jobbe fokusert med en seksjon av gangen mens resten av håret ikke røres, noe som gir en uvanlig stor kontroll over stylingen.

Glans. I motsetning til andre fønere på markedet så leverer LaminairTM teknologien en sentrert luftstrøm med jevn fart og temperatur, noe som samler håret i samma retning og gjør håret ultra mykt og 38% mer glansfullt*.

Volum Cool-Wall TM teknologien sikrer at yttersiden og munnstykket ikke blir varmere enn 44°C kontra 126°C. Denne innovasjon gjør det mulig å komme mye nærmere hodebunnen* og dermed skape enda mer volum oh løft ved hårrøttene samt å kunne sette frisyren mens håret er tørt. Diskret

I motsetning til andre fønere med vanlige motorer bruker ghd auraTM en helt ny børsteløs motor, noe som betyr at den er mindre, lettere og 60% stillere. Energieffektiv

ghd auraTM gir også mening rent økonomisk da den forbruker 17% mindre strøm.* * Sammenlignet med de seneste modellene fra ledende professjonelle merker.

Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Sassoon Illuminate Conditioner

fra56 kr fra75 kr Veil. pris 

0
Y
Kérastase Couture Styling L'Incroyable Blowdry (150ml)

215 kr 269 kr 299 kr Veil. pris 

0
Redken All Soft Conditioner

fra132 kr fra165 kr Veil. pris 

0

Sist vist

ghd Aura Hair Dryer

1755 kr 1699 kr Veil. pris 

0