Rask levering
Ingen toll
Fri frakt over 499kr
ghd Gold Classic Styler i gruppen Stylingverktøy / Varmeverktøy / Rettetang & styler hos Bangerhead.no (G10030)
ghd Gold Classic Styler
Bloggfavoritt

ghd
ghd Gold Classic Styler

1699 kr
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet G10030

Den nye Gold Classic-hårstyleren fra ghd er den mest luksuriøse styleren fra ghd noensinne. En lekker design med gullshimmer under den svarte perfekte finishen. I tillegg, med nye gullfargede, glamorøse plater som, i tillegg til å være vakre å se på, vil forvandle håret ditt med den samme kvaliteten som du forventer fra ghd. Gold Classic Styler er også forbedret med en rekke nyheter - inkludert mykere kanter som reduserer risikoen for at håret setter seg fast, forbedrede plater som glir bedre og opptil 10% kjøligere kropp på styleren. Stylere fra ghd kan brukes til å skape både krøller og rett hår, like enkel og effektiv!

Den har en innovativ digitalkontroll som forbedrer stylingmulighetene, avanserte keramiske varmeelementer som gir den ultimate anti-statiske glansen. I tillegg, finnes det selvfølgelig også sovemodus - en innebygd sikkerhetsfunksjon som automatisk slår av din ghd-styler hvis den ikke brukes etter 30 minutter. Du kan ta styleren din med deg overalt - den har universell spenning som betyr at du kan få den samme fantastiske ghd-kvaliteten, selv når du er bortreist.

  • Elegant design
  • Stylerbeskytter
  • Automatisk deaktivering
  • Universell spenning
  • Ledning: 2.6 m
  • Makstemperatur: 190 Celsius
  • 110 - 240V
  • 2 års garanti.

Produktserie:ghd Stylers
ghdMer fra ghd
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Amalie K Olsen 2013-10-15 @ 15:17:50

Er det et produkt jeg aldri kommer til å gå lei av, så er det slettetengene til ghd. Utrolig bra og effektiv, uansett om man skal lage krøller eller ha rett hår! Prisen er litt stiv for mange, men helt klart verdt det.

Flere omtaler

Mer til deg

d:fi d:Struct (75g)

149 kr

👉 -20% på all makeup!💄🙌