Gift guide: For the glow-getter

Gift guide: For the glow-getter.

Oppleves huden trøtt og kjedelig? La oss presentere noen favoritter som vil forandre på det. Her hare vi nemlig samlet produkter, perfekte for deg som ønsker litt mer glow i ditt liv. Du finner tipsene nedenfor.


Filorga Oxygen-Glow Cream.

La oss begynne med å først presentere denne ansiktskremen fra Filorga. Denne kommer med en lett rosa nyanse, og leverer ikke bare langvarig glød, men arbeider også for å jevne ut og gi mer volym til din hud. Dette er ikke bare en personlig favoritt hos oss, men den har også blitt et av merkets største stjerneprodukter.


Löwengrip Instant Glow Serum Drops.

Men, vi har flere flotte hudpleietips. Som dette serumet fra Löwengrip. Perfekt for å lyse opp i vintermørket. Du finner også niacinamid og hyaluronsyre som stimulerer produksjonen av kollagen, samt gjør at huden kan bevare fuktighet bedre. Det er virkelig et produkt som vi vil komplettere vår rutine med i disse tider.


Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift and Firm Mask.

Men, i blant vil vi booste ordentlig med glow. Det er i slike situasjoner at denne ansiktsmasken fra Peter Thomas Roth kommer inn. Her har du nemlig en maske som inneholder rent 24K gull, en skikkelig luksuriøs boost med glow. Litt av en klassiker når det gjelder ansiktsmasker som leverer vakker glød.


Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15.

Men, det finnes flere måter å trylle frem glød på, enn bare hudpleie. Som denne foundationen fra Clinique. En base som leverer naturlig dekning, men med en subtil glow. Denne inneholder også både vitamin-E og -C, som blant annet virker for en jevnere hudtone. Du finner våre produkttips nedenfor.

Shop julegavetipsene.

Filter
4 produkter
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15
WN 48 Oat
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

272 kr 286 kr 340 kr Veil. pris 

0
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml)
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml)

414 kr 424 kr 483 kr Veil. pris 

0
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml)
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml)

325 kr 448 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄