Gift guide: For the makeup nerd

Gift guide: For the makeup nerd.

Er det sminke som står lengst opp på ønskelisten i år, så kan vi love deg at du er på rett sted. Her finner du nemlig den mest moteriktige makeupen. De perfekte julegavene finner du nedenfor.


Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette. 

Vi griper muligheten når vi kan løfte Linda Hallberg Cosmetics - spesielt når vi snakker om makeup. Hvorfor? Fordi de har et hav av multi-taskers, som denne paletten. I denne har du åtte høytpigmenterende nyanser som fungerer utmerket som øyenskygge, men også til contouring, øyenbryn og som highlighter.


MAC Cosmetics Lipstick Satin.   

Leppestiften som satte MAC Cosmetics på kartet. Denne leverer en satin finish, med medium til full dekning, og kommer som en herlig kremete formel. What’s not to like? Dessuten kommer den i flere ulike nyanser, så du vil garantert finne en leppestift som passer deg helt perfekt.


Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara.

Er det derimot en mascara som står på ønskelisten så har vi denne, som også er pleiende. Med Conditioning Peptide Mascara får du voluminøse vipper, og den inneholder også peptider som fremmer sterke og lange øyenvipper. Separerte vipper, uten at den smuler eller klumper seg, samt en nattsvart nyanse. Thank you in advance Santa.


Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation. 

Selvsagt må vi også få nevne et skikkelig bra baseprodukt, nå når vi først snakker om makeup. Med denne, fra Clarins, får du en foundation som kommer med en lett serumliknende tekstur, som dekker og gir en vakker glød. Du finner denne og øvrige makeuptips noen scroll ned.

Shop julegavetipsene.

Filter
4 produkter
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation

fra 316 kr fra 440 kr Veil. pris 

0
Mac Cosmetics Lipstick Satin
MAC Cosmetics Lipstick Satin

fra 189 kr fra 200 kr Veil. pris 

1
Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara Y
Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara

239 kr 235 kr Veil. pris 

0
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette

319 kr 399 kr 399 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄