Gift guide: For the selfcare geek

Gift guide: For the selfcare geek.

Koselige kvelder hjemme, med litt avslapning og kroppslpleie - hvem ønsker ikke det i julegave? Vi har funnet noen skikkelig luksuriøse varianter innen denne kategorien. Du finner våre julegavetips nedenfor.


Nuxe Huile Prodigeuse​.

La oss begynne med å tipse om en multi-tasker som vi synes passer litt ekstra bra, nå på vinteren. Her har du en tørrolje som kan brukes i ansiktet, på kroppen, og i håret. Ikke bare gir den næring og fuktighet, men den virker også beroligende, og motvirker tidlig hudaldring. Denne oljen står i hvert fall på vår ønskeliste hvert år.


OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub.

I kulden er det ikke uvanlig at du opplever en tørrere hud. Før du appliserer gjenfuktere kan det være bra å først skrubbe bort døde hudceller, slik at etterfølgende hudpleie absorberes bedre. Det er her denne luksuriøse kroppsskrubben kommer inn. Den er eksfolierende, men den har også en rekke pleiende egenskaper.


Sisley Velvet Body Balm.

Når vi først har nevnt en fuktighetsgiver, så vil vi også nevne denne fra Sisley. Denne kroppskremen lindrer en irritert hud i forbindelse med tørrhet, og virker også intensivt pleiende og fuktighetsgivende. Alt dette, i en og samme fyldige lotion, som smelter inn i huden ved applisering, uten å føles klissete eller fet.


Voluspa Crisp Champagne.

Men, det er ikke bare kroppspleien som er viktig når det kommer til en koselig hjemmekveld. Også duft er en stor del av stemningen, og her kommer vårt siste julegavetips. Voluspa Crisp Champagne tilbyr noter av musserende Brut Champagne med innslag av eik og vanilje, en luksuriøs og klassisk duft i denne forbindelsen.

Shop julegavetipsene.

Filter
4 produkter
NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
NUXE Huile Prodigieuse

fra 196 kr fra 219 kr fra 245 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub (220g) Y
OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub (220g)

495 kr 619 kr 619 kr Veil. pris 

0
Voluspa Crisp Champagne
50h 80h
Voluspa Crisp Champagne

fra 199 kr fra 249 kr fra 249 kr Veil. pris 

0
Sisley Velvet Body Balm (200ml) Y
Sisley Velvet Body Balm (200ml)

1325 kr 1325 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄