Gift guide: For the skincare junkie

Gift guide: For the skincare junkie.

Å lete etter julegaver til noen som er en beauty-junkie, er ikke alltid det enkleste. Ofte har de prøvd det meste, og de har allerede en stabil hudpleierutine. Men, vi har tatt frem noen tips som er selvsagte favoritter, og noen som er nyheter på hudpleiehyllen. Kanskje er det her du finner en julegave til en skincare junkie?


Clinique Take The Day Off.

Favoritt fra Clinique når det kommer til makeupfjernere, og en selvfølge i vår hudpleierutine. Her har vi rengjøring i form av et balm som du med fingertuppene, masserer inn på tørr hud, og som du deretter skyller bort med varmt vann. Et produkt som fungerer for alle da den passer utmerket til alle hudtyper.


Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser.

Elemis står nok ganske høyt opp på listen hos mange skincare junkies da de har en hel del hudpleie i sortimentet som har fått kultstatus. Vi vil uansett tipse om et relativt nytt produkt, nemlig denne fuktighetsgivende kremen som leverer maksimalt med glød, perfekt for å freshe til vinteren med. Kombucha og ingefær hjelper til, for å gi deg en strålende hud.


PRIORI DNA Fx221 Recovery Serum.

Ytterligere et stjerneprodukt som vi må tipse om. Oljefritt serum som virker reparerende, og fullstappet med vitamin-C og -E for å redusere linjer, rynker og pigmenteringer. Dessuten stimulerer denne boosteren hudens egne produksjon av kollagen, for å redusere synlige alderstegn ytterligere. Dette serum er en selvfølge på vår ønskeliste i år.


BIOEFFECT OSA Water Mist.

Men, våre julegavetips til en skincare junkie slutter ikke der. Opplever du at vedkommende behøver fuktighet og balanse så vil du finne det i dette produktet. Med denne misten får du ikke bare det som nevnes ovenfor, men også en oppstrammende og mattende effekt. Dessuten kan du applisere denne når du kjenner at det trengs mer under dagen.

Shop julegavetipsene.

Filter
4 produkter
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

996 kr 1245 kr 1245 kr Veil. pris 

0
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser (60ml) Y
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser (60ml)

452 kr 559 kr 565 kr Veil. pris 

0
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml) Y
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml)

439 kr 439 kr Veil. pris 

1

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄