Glødgivende hudpleietips fra OSKIA Skincare

Vekk huden til liv.

Det er ikke mye som er mer effektivt enn å tilsette litt glød til gusten hud for å vise opp friskere og sunnere hud. Trikset er å komplettere hudpleierutinen med glødgivende produkter, kanskje noen av de du finner her? Vi har samlet noen av våre favoritter fra OSKIA Skincare som er ekspert på å trylle frem hud som ser friskere og sunnere ut. Ikke bare gir produktene en naturlig fin glød, men de virker plumpende, eksfolierende, samt at de tilfører masse fuktighet. Scroll ned og finn hudpleiefavorittene som vi sverger til.


Tips for ekstra glow.

I de fleste tilfeller er det en fordel å jobbe proaktivt. Liquid Mask er en peeling med melkesyre som blant annet jobber eksfolierende, og gir dermed også glød. Sov med masken, som dessuten inneholder hyaluronsyre og niacinamid, og du får riktig pleiende skjønnhetssøvn. Om du i tillegg har tid til en maske på morgenen, så kan vi på det varmeste anbefale Renaissance Mask, en enzymmaske som plumper huden og tilfører fuktighet og virkelig vakker glow.


Glødgivende duo.

Etter bruk av maske eller annen rengjøring, er neste steg å påføre et serum. Så klart er det Get up & Glow som står øverst på vår liste av anbefalinger. Det er et serum med lett tekstur forvandler synlig trøtt hud til å se friskere ut, gjennom å tilføre fantastisk glød. Avslutningsvis er det fuktighetskrem som gjelder. Om vi får velge så blir det Renassiance 360. Det er en fuktighetskrem med anti-age-egenskaper som forbedrer spenst, reduserer synlige linjer og som virker fuktighetsgivende. Naturligvis finnes glødgivende egenskaper også i dette produktet.

Shoppe tipsene.

Filter
4 produkter
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml)

775 kr 969 kr 969 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml) Y
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml)

663 kr 829 kr 829 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

615 kr 769 kr 769 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml) Y
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml)

703 kr 879 kr 879 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄