Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal

Glo Skin Beauty Glo Skin Beauty Shimmer Brick Gleam

Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

Fire herlige skimrende farger som brukes på både kinnene, øyelokk, nøkkelben og også for å gi konturer og glød i ansiktet. Ren mineralpigment gir ditt ansikte glød og forbereder deg for en glamourøs look. Brukes hver for seg eller svep med børste over alle for en skimrende look. Velg mellom to varianter; Gleam og Luster.- Gleam består av en rosa, en lavendel-lilla, en gullfarget mandarin og en hvit. - Luster består av en varm roserosa, en dimmet plomme, en dyp terracotta og en naken gull. Bruk Powder Brush eller Blush Brush for optimalt resultat, for øyne bruk Texture eye brush.

Les merLes mindre
: 7.4
Finish: Skimmer
Konsistens: Farge
Nyanse / Farge: Multi
Størrelse: 7.4g
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. mica, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, boron nitride, tocopherol, lauroyl lysine, retinyl palmitate, camellia sinensis (green tea) leaf extract, water (aqua), ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, caprylyl glycol, isopentyldiol, may contain (+/-): titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), carmine (ci 75470)
Ingredienser
Artnr: B000626
Kategorier : Makeup > Kinn > Bronzer
Fra vårt Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produktet har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre kjøpte også
323 kr Veil. pris 346 kr
Sunlight Sunkiss
Glo Skin Beauty
365 kr Veil. pris 486 kr (-25%)
1
Selling fast
100ml
329 kr
2
Selling fast
250ml 30ml
Selling fast
250ml 30ml
Selling fast
329 kr
3
Steng