Glød på flaske

Allsidig glow giver.

Nå skal du få høre en yrkeshemmelighet for å fikse den perfekte, men samtidig naturlige glow. Hemmeligheten staves Cellularose Brightening CC Lumi-Serum og kommer fra By Terry. Det er et lett serum som virker pleiende samtidig som det gir masse glød. Det er en av bestselgerne i By Terrys sortiment, så det er kanskje ikke den best bevarte hemmeligheten, faktisk, men et selvskrevet valg i makeup-rutinen om du ønsker litt ekstra glød! 

I tillegg får du også 20% rabatt på By Terry denne uken!


Hva gjør den?

Et multipurpose-produkt som kombinerer hudpleie med makeup. Match made in heaven! Det er et serum som kommer i fire ulike nyanser og som garanterer strålende glød. Blurrer bort ujevnheter og nøytraliserer røde toner i huden, samtidig som den virker glødgivende. Ikke så rart at dette produktet har blitt en storfavoritt.


Hvordan kan den brukes?

Det finnes ikke rett eller feil når det kommer til hvordan dette produktet kan brukes. Bruk under baseprodukter eller bland med foundation om du ønsker naturlig glow. Serumet kan også brukes for seg selv. No1 og No2 er perfekte å bruke som en highlighter. Påføre produktet på kinn- og brynsben, samt på neseryggen for det perfekte - in your face - glow!

Shoppe Cellularose Brightening CC Lumi-Serum.

Filter
1 produkter
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum

528 kr 660 kr Veil. pris 

2

💄 Black Week! 20% rabatt på nesten alt! 💄