Haircare must haves

Hårpleiemust.

I blant må vi gi våre favoritter litt ekstra oppmerksomhet. I dag er en sånn dag. Schwarzkopf Professional har en mengde populær hårpleie i sin produktportefølje, så vi har valgt ut noen her som vi synes du burde egne litt ekstra tid til å sjekke ut.


Beach waves.

Har du litt bølger i håret og elsker en litt rufsete surfestil? Da har du funnet riktig produkt. Test Mad About Waves Windy Texture Balm som lager mer definerte krøller uten å tynge håret. Kremen gir fuktighet til lengdene og er derfor også det perfekte, hemmelige våpenet for å motvirke frizz. 


Va-va-volum.

Få ting kjennes like luksuriøst som riktig voluminøst hår. Behøver du litt hjelp på veien så anbefaler vi sterkt OSiS Session Label Powder Cloud som er et ultrafint pudder som du sprayar i håret. Superenkel å bruke og gir helt makeløse resultat. Håret får volum og en matt finish.


Speilblankt.

Hyaluronsyre i hudpleie er de fleste kjent med, men visste du at denne mirakelingrediensen gjør underverk også for håret? BC Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner er en fuktighetsgivende leave-in-balsam som gjør håret mykt og glansfullt. Et herlig produkt om du opplever at håret er litt vanskelig å børste gjennom. Si bye bye til tørt hår og hello til speilblankt og friskt hår.

Shoppe tipsene.

Filter
3 produkter