Hårpleie i sommer

Pakk med hårpleie.

Campingferie langs kysten eller en weekendreise til solfylte Sør-Europa? Uansett hva reisemålet er så har vi noen tips som kan hjelpe deg i det evige spørsmålet om “hva skal jeg ha med meg?”. Nå har vi ikke noen fullstendig pakkeliste, men vi har noen eksperttips til hva du trenger for å gi håret litt ekstra kjærlighet og omsorg på reisen. Vi har nemlig en tendens til å glemme å pleie lokkene når vi ferierer.


Beskytt håret.

Sommer betyr ofte sol (selv om det også kan bety regnfulle dager fra morgen til kveld). Økt soleksponering gjør at vi må passe på huden litt ekstra, men glem for all del ikke at dette også gjelder håret. Heldigvis finnes det faktisk mange beskyttende produkter også for håret. Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer er et supert eksempel. En leave-in treatment som hindrer håret fra å ta skade av herlige dager i solen.


Beach waves.

Når vi tenker på sol, sommer og bad i havet ser vi for oss at vi tar et dypp i havet og ender opp med fantastiske beach waves som vekker misunnelse over hele stranden. Realiteten er ikke alltid like bra som vi drømmer om, og det kan være greit å få litt hjelp på veien fra produkter som også er mindre skadelig for håret enn saltvann. Reverie MARE Mediterranean Sea Mist er laget med risfrøekstrakt for å øke volum og styrke håret, mens algeekstrakter øker fyldigheten, forbedrer glans og beskytter mot ytre skader. Påfør i fuktig hår, tvinn håret i seksjoner og la lufttørke for å skape den perfekte teksturen.


After-sun for håret.

Intensive dager på stranden eller rolige stunder ved bassengkanten? Pass på å rengjøre håret fra både sand, salt, klor og solkremer. Kerastase Soleil Bain er en fuktighetsgivende after-sun shampoo som også inneholder UV-filter for å beskytte håret for kommende dager, i tillegg til å reparere håret som allerede er utsatt for sol og sommer. Et must!

Shoppe pakkelisten.

Filter
3 produkter
Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
250ml 60ml
Kérastase Soleil Bain (250ml)
Kérastase Soleil Bain (250ml)

257 kr Veil. pris 

0
NUXE Sun After-Sun Hair & Body Shampoo (200ml)
NUXE Sun After-Sun Hair & Body Shampoo (200ml)

119 kr 125 kr Veil. pris 

0