Hårpleieserien for deg som ønsker volum

Ready for va-va-volume?

Nå har vi gode nyheter til deg som drømmer om skyhøyt volym! Vår nye volumserie High Ambitions er endelig her og dette er faktisk akkurat hva du har drømt om. Hvordan vet vi det? Jo, for vi har basert våre nye produkter basert på tilbakemelding fra kundene våre. Vi har oppfylt ønsker om veganske produkter, stilrene forpakninger, nærmest avhengighetsdannende dufter og synlige resultat.


The science.

High Ambitions er en vegansk, volumgivende hårpleieserie som er fri fra parabener og sulfater, samt at det er produsert i Sverige. Den inneholder provitamin B5 som pleier håret og plumper opp hvert enkelt hårstrå, for å gi en fyldigere følelse og uimotståelig luftig, spenstig hår.The feeling.

Provitamin B5, eller Pantenol som det også kalles, er en utrolig fuktighetsgiver. Du får mykt og glansfullt hår som er lett å greie ut, samtidig som du får et løft direkte fra røttene. High Ambitions har samme ikoniske og avhengighetsdannende duft som vår mykgjørende hårpleieserie Soft Spot; varm og sofistikert, samtidig som den får tankene til å vandre til varme julikvelder, solnedganger og jordbæris.


The how-to.

Vask håret med High Ambitions Volumizing Shampoo for å rengjøre håret uten at det blir tungt. Fortsett med High Ambitions Volumizing Conditioner i lengdene og la det virke i 2-5 minutter. Vil du ha fyldig og spenstig hår med nærmest overnaturlig glans? Skreddersy rutinen! Vask håret med High Ambitions Shampoo og bruk Soft Spot Conditioner for å pleie og gi næring til lengdene.

Shoppe High Ambitions.

Filter
2 produkter
Bangerhead High Ambitions Volumizing Shampoo (300ml) Y
Bangerhead High Ambitions Volumizing Shampoo (300ml)

108 kr 135 kr 135 kr Veil. pris 

1
Bangerhead High Ambitions Volumizing Conditioner (300ml) Y
Bangerhead High Ambitions Volumizing Conditioner (300ml)

108 kr 135 kr 135 kr Veil. pris 

0