Editor's choice / Hårpleieserier fra Pureology

Hårpleieserier fra Pureology

In the mood for new haircare?

Et retorisk spørsmål, der altså. Er man ikke alltid på jakt etter en ny balsam for å bli kvitt friss eller at man vil prøve en annen hårkur for å prøve å redde de lit slitne hårtuppene? Pureology er en lojal hårpleieekspert i denne sammenhengen. Vi tipser om noen serier for ulike behov. Hope you find it useful! 

Du får 20% rabatt på Pureology denne uken. Det kjennes vel som en bra anledning for å prøve noe nytt? Enda et retorisk spørsmål.


Volume.

De fleste navigerer mot hårpleie som virker mer volumgivende. Problemet er at disse ofte dessverre også er uttørkende. Clean Volume Shampoo er ikke bare ekspert på å fikse litt mer "body" i håret, men den passer også på å gjøre dette samtidig som den tilfører næring og glans. Du kan takke aloe vera og soyaprotein for dette, just sayin'.


Smooth.

Har du kommet til det stadiet der håret praktisk talt ikke går å børste igjennom? We have all been there. Smooth Perfection Shampoo er løsningen på dine "spontant oppsatte hestehale"-dager. Den virker utglattende og greier ut floker og gir deg dermed hår som er silkemykt og uten frizz. Hvem trenger vel ikke litt mer smoothness i sitt liv? Vi snakker ikke nødvendigvis bare om hårpleie lenger. 


Hydrate.

Vi elsker tørr humor, men tørt hår er ingen spøk. Hår som oppleves både slitent, trist og uten liv er ikke akkurat det vi drømmer om. Vekk håret til liv igjen med Hydrate Shampoo. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at den virker intensivt fuktighetsgivende, men hva annet har du i vente? Du får hår som oppleves både sterkt, mykt og glansfullt igjen. Sounds good? Thought so.

Shoppe Pureology.

Filter
6 produkter