Editor's choice / Hello Hydration

Hello Hydration

Intensiv fuktighetsgivning, ja takk!

Våren nærmer seg, men det mildt sagt varierende været får huden til å lengte etter fuktighet som aldri før. Biotherm er vårt toppvalg for intensiv fuktighetsgivning og deres Aquasource-serie er helt perfekt for deg som er ute etter fuktighet som også gir en plumpet effekt. Vi tipser om våre absolutte Aquasource-favoritter slik at du aldri behøver å gå rundt med hud som strammer igjen. Les om våre favoritter og klikk hjem din nye rutine.


Lett tungvekter.

Ønsker du å gi fuktighet til huden på dypet, men er lei av tunge konsistenser og en fet følelse på huden? Legg til Aquasource Serum Bi Phase i hudpleierutinen! Serumet gir intensiv fuktighetsgivning, men har en lett konsistens. Takket være den lette konsistensen går serumet raskt inn i huden og gjør deg klar for de etterfølgende stegene i hudpleierutinen.


Hvilken tekstur liker du?

Om du er som oss så er du en riktig teksturnerd! Det speler faktisk en rolle hvordan hudpleieproduktene kjennes på huden. Biotherms fuktighetsgivende mirakelprodukt Aquasource finnes tilgjengelig i tre ulike teksturer: gel, gel-krem og krem. Akkurat nå er vi totalt forelsket i den herlige og freshe gelkonsistensen som gir huden intensiv fuktighet og en supersmidig følelse.

Shoppe Aquasource.

Filter
17 produkter