Her er produktene du trenger for lange og fyldige vipper

Tre steg for perfekte vipper.

Vi er ikke alle velsignet med lange og voluminøse øyevipper. Det får vi bare akseptere nå. Men, vi har noen tips og tricks som kan hjelpe deg oppnå de der flørtende vippene uansett. Eller, det er egentlig Lancôme som har tipsene - trioen nedenfor er nemlig perfekt for akkurat det.


Steg 1: Serum.

For å få lange og voluminøse vipper må vi gå til roten av problemet. Altså bokstavelig talt. Cils Booster Lash Serum pleier dine vipper fra rot til topp, og reduserer tap av øyevipper. Aminosyrer i dette serum reparerer hårstråene, og resulterer i at de kan vokse seg sterke. Bruk serumet både som en del av din morgen- og kveldsrutine for å se raskere resultat.


Steg 2: Primer.

Men vi er ikke klare med forarbeidet enda. For skikkelig fydlige vipper bruker vi Cils Booster Lash Primer. Denne vippeprimeren inneholder mikrofiber, vitamin B5 og vitmain E som jevner ut dine vipper, og leder til vipper som oppleves lengre og fyldigere. Den har en hvit finish, for å maksimere pigmentene i den etterfølgende mascaraen.


Steg 3: Mascara.

Apropos mascara - nå er det på tide med det siste steget. Om vi får bestemme så velger vi Hypnôse Mascara. Da får du nemlig en mascara som du kan legge på, flere lag av, uten at den klumper, klistrer eller smuler seg. Denne favoritten finnes dessuten i litt ulike nyanser, avhengig av hva du foretrekker på dine vipper.

Shop rutinen.

Filter
3 produkter
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Lancôme Hypnose Mascara

264 kr 296 kr 330 kr Veil. pris 

0
Lancôme Cils Booster
XL Midi
Lancôme Cils Booster

fra 127 kr fra 149 kr fra 159 kr Veil. pris 

0
Lancome Cils Booster Lash Serum (4ml) Y
LancômeLancome Cils Booster Lash Serum (4ml)

416 kr 479 kr 520 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄