Her er produktene som gir sterkt og glansfullt hår

Strålende styling.

Style håret uten at det tar skade. Bumble and Bumbles nyeste lansering innebærer at du med god samvittighet kan varmestyle håret uten å ofre hårkvaliteten. Du får også en frisyre som stråler av glans. Nyhetene inneholder blant annet Honey Protective Complex og Bond-Building Technology. Det tilfører næring til håret, samt virker reparerende og styrker forbindelsene. Du får hår som ser både sunt og glansfullt ut. Vi forteller mer om den nye serien Glow fra Bumble and bumble.


Styrke.

Damage control! Reparere skadet hår og bygg sterke bindninger i håret med Glow Bond-Building Styler. Det er en varmebeskyttende stylingkrem som påføres i vått hår for senere å lufttørke eller føne. Denne multitaskeren gjør håret mykt og glansfullt, samtidig som den gir lett kontroll.


Spar tid.

Et produkt som gjør håret silkemykt, frissfritt og beskyttet fra både varme og UV er Glow Blow Dry Accelerator. Den lette sprayen forkorter også tørketiden når du føner håret. Spray produktet i vått hår, gjerne fra rot til spiss, før du føner. Håret vil tørke på rekordtid.


Tips och triks.

Det er ikke alltid man har nyvasket hår før det skal styles. Mange varmebeskyttelser skal påføres i vått hår, men her har vi et unntak. Glow Thermal Protection Mist skal påføres i tørt hår og beskytter mot varmeverktøy samtidig som det fresher opp håret mellom vask.

Oppdag nyhetene.

Filter
produkter

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄