Hourglass Equilibrium fra Hourglass

Finn balanse i din hudpleierutine med Hourglass Equilibrium.

Når din hud er i ubalanse kan den føles tørr, irritert, stram eller fet. Veien til en mer balansert hud handler om å restaurere huden slik at den føles myk. Akkurat dette er grunnen for Hourglass Equilibrium Collection. Helten i serien er Cell Balancing Complex, en unik blanding av kraftfulle, plantebaserte lipider som arbider for å balansere, restaurere og fornye hudbarrieren. Ettersom Hourglass bryr seg om om vårt miljø, er alle produktene i serien veganske og cruelty-free.


Gjenfuktende skumrengjøring.

Hver hudpleierutine begynner med en ordentlig ansiktsvask. Nye Equilibrium Rebalancing Cleanser er en kremete rengjøring med et fyldig skum som fjerner urenheter og gir en intensiv fuktighet. Ekstrakt fra Agastache Mexicana Flower låser inn fuktighet og minsker hevelser i huden. Matt og stresset hud fpr en frisk utstråling. Bruk morgen og kveld for å restaurere hudens balanse.


Jevnere hud med essence.

Opplever du at huden er fuktfattig? Da kan en essence gjøre hele forskjellen. Nyheten Equlibrium Restoring Essence er et viktig steg i rutinen for å få en balansert hud. Klapp inn, den superfuktighetsgivende formelen, med hjelp av fingrene. Den går raskt inn i huden og bygger en beskyttende barriere mot miljøforurensinger. Tips! Bruk som en primer før makeup for å mykgjøre, gjenfukte og jevne ut huden.


Mykt balm til øyeområdet.

Sett øynene i fokus med nye Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm. Denne magiske øyekremen gir umiddelbar fuktighet til øyeområdet og holder i opp til åtte timer. Den fyller ut fine linjer og rynker samtidig som hevelser dempes. Din hud får dessuten en fantastisk ny utstråling! Appliser under øynene, langs øyebenet - med lette rørelser hver kveld.


Must-haves for hud i balanse.

Du vet at SPF er viktig året om? Equilibrium Day Fluid med SPF30 er en lett og høytpresterende dagkrem som gjenfukter og beskytter huden samtidig som hudtonen og teksturen forbedres. Under natten repareres våre hudceller og Equilibrium Night Skin Active Serum hjelper med å beskytte mot dannelsen av synlige alderstegn. Et banebrytende leveransesystem sender de aktive ingrediensene dypt inn i huden, der de gjør mest nytte.

Shop Hourglass Equilibrium Collection.

Filter
7 produkter
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)

604 kr 604 kr Veil. pris 

0
New
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser Travel (27ml)
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser (110ml)
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm

877 kr 877 kr Veil. pris 

0
New
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid

1100 kr 1287 kr Veil. pris 

0
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄