Hudpleiefavoritter fra Estée Lauder

Favoritter i hudpleierutinen.

Her er produktene som er en selvsagt del av mange hudpleierutiner rundt om i verden. Estée Lauder har gjennom årene lansert en mengde produkter som har blitt store ikoner innen hudpleien. Vi har noen favoritter fra varemerket som vi gjerne vil dele med deg og som du bare må teste om du ikke allerede har dem stående på baderomshyllen.


En selvsagt del av kveldsritualet.

En klar og strålende hudpleiestjerne er Advanced Night Repair Recovery Complex II, et ansiktsserum som for mange får fornyet avtale etter hver tom flaske. Serumet og resterende produkter fra serien ska brukes om natten slik at du kan våkne med mykere og mer ungdommelig hud med ny glød. Serumet har blitt litt av en klassiker i kveldsrutinen. 


For fyldighet og vitalitet.

Ytterligere en favoritt er Revitalizing Supreme Plus Cell Power Creme, et veldig populært anti-aging produkt. Ansiktskremen kan brukes både som en del av dag- og kveldsrutinen og jobber for at huden skal opprettholde kollagenproduksjonen. Resultatet blir at linjer og rynker reduseres og at fasthet og spenst forbedres.


De aller første tegnene.

Vi må innrømme at vi har enda en anti-age favoritt. Denne er perfekt for å redusere synligheten av de aller første alderstegnene. DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 virker fuktighetsgivende i opptil 24 timer. Her har du også muligheten til å velge mellom to ulike varianter avhengig av hudtype.

Shoppe favorittene.

Filter
3 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra 544 kr fra 580 kr fra 725 kr Veil. pris 

4
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 N/C (30ml) Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated (50ml) Dry (50ml)
Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

431 kr 575 kr 525 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄