Hudpleierutinen som lindrer tørr og stresset hud

De-stress.

Gi stresset hud den avkoblingen den behøver. Vi har hudpleierutinen som beroliger irritert hud. Det franske hudpleiemerket Darphin og deres produktserie Intral har akkurat det du behøver om du opplever sensitiv hud eller rødhet. Vi har samlet produktene fra serien her og skapt en liten hudpleierutine. 


Skånsom rengjøring.

Start rutinen med rengjøring. Her kan du velge mellom rengjøringsmelk og rengjøringsskum. Begge fungerer som en skånsom rengjøring som beholder fuktighetsbarrieren. Følg opp med Intral Toner som er veldig mild og skånsom. I disse produktene finner du blant annet kamomille, en ingrediens som er antiinflammatorisk og som gir skånsom lindring.


Konsentrert løsning.

For å sikre at huden virkelig får den hjelpen den behøver så kan det være en idé å plukke frem serumet Intral Redness Relief Soothing Serum. Med dette konsentratet reduseres synligheten av rødhet, samt at det jobber for å berolige ellers irritert hud. Dette er mye takket være blant annet hagtorn, pion og kamomille som du finner i ingredienslisten. Fri fra parabener, mineraloljer, ftalater og formaldehyd.


Fuktighetsgivende.

Det siste steget er å påføre en fuktighetsgiver. Her har du både en krem og en balm å velge mellom. Både Intral Redness Relief Recovery Cream og Intral Redness Relief Recovery Balm passer for hud som opplever irritasjon, rødhet, sensitivitet eller tendenser av rosacea. Balmen har en rikere tekstur enn kremen, så her har du mulighet til å velge den konsistensen som passer deg best. Naturligvis finner du også en øyekrem i serumet som hjelper mot trøtthetstegn som mørke ringer.

Oppdag Darphin Intral.

Filter
9 produkter
Darphin Intral Toner (200ml)
Darphin Intral Toner (200ml)

396 kr Veil. pris 

0
Darphin Intral Cleansing Milk (200ml)
Darphin Intral Air Mousse (125ml)
Darphin Intral Air Mousse (125ml)

439 kr Veil. pris 

0
Darphin Intral Soothing Cream (50ml)
Darphin Intral Soothing Cream (50ml)

659 kr Veil. pris 

0
Darphin Intral Anti-Oxidant Eye Cream (15ml)