Hudpleietips fra OSKIA Skincare

Skincare must-haves.

Britiske OSKIA Skincare har en mengde populære og prisbelønte hudpleieprodukter å skryte med. Har du fortsatt ikke testet noen av produktene fra deres sortiment så har vi samlet noen personlige favoritter som vi tror at du kommer til å elske. Les mer om hvilke produkter du bare  teste.


Renaissance Mask.

Denne masken er laget for å forbedre cellefornyelsen og dermed også gløden i huden. Om den lykkes? Dette er ikke en av de mest populære produktene i sortimentet uten grunn, for å si det sånn. Det er en revitaliserende ansiktmaske som rengjør på dypet, jevner ut, motvirker gusten hud, (pausing for dramatic effect) reduserer synligheten av fine linjer og gir glød. Det er ikke mye denne masken ikke kan!


Renaissance Cleansing Gel.

Dyptrengjørende gel-oil cleanser som fjerner makeup og smuss. Ikke bare virker den rengjørende, men den besitter også en mengde pleiende egenskaper. Vitamin A redder hud som har blitt utsatt for soleksponering, Vitamin C -og E beskytter huden mot frie radikaler, samt at enzymer fra gresskar rengjør porer samtidig som den bevarer hudens balanse.


Super 16.

Er det hudpleie som virkar anti-aging du leter etter så kommer du til å elske dette ansiktsserumet! Den booster produksjonen av kollagen, den gjenoppretter elastisitet, huden kjennes fastere og du kan si bye bye til synlige rynker. Den passer dessuten for alle hudtyper. Navnet kommer fra produktets innhold av 16 næringsstoffer og bioaktive stoffer. Den er helt super, med andre ord! 

Shoppe tipsene.

Filter
3 produkter
OSKIA Skincare Renaissance Cleansing Gel
100ml
OSKIA Skincare Super 16 Serum (30ml)
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)