Kostnadsfritt.

Vi er her for å gjøre livet litt enklere, og ikke minst gøyere. Hudtesten er helt grats, slik at du kan finne din perfekte rutine, i bare noen enkle steg.

Sikkert.

Vi verner om din integritet. Når du har gjort hudtesten så vil det genereres en kundeprofil hos oss. Du kan når som helst se og redigere din profil, eller velge at den fjernes.

Raskt.

La oss være helt ærlig: ingen liker å vente. Vi har derfor bygd en hudtest som bare tar noen få minutter, slik at du raskt kan få svar på hvilke produkter som passer deg best. Om du har flere spørsmål, så kan du gjerne kontakte oss for å få utfyllende svar fra våre hudterapeuter. 

Anbefalingen i testen er basert på svarene du gir. Om du har øvrige opplysninger om helse- eller hudtilstand som er relevante, men som ikke fremkommer i testen (f.eks. om du er gravid, ammer eller har allergier), reserverer vi oss for at dette kan påvirke din optimale hudrutine. Om du kjenner deg usikker, kan du gjerne kontakte våre CIDESCO-sertifiserte hudterapeuter via e-post på hei@bangerhead.no, så hjelper vi deg videre.