Hvordan oppnå

Glassklart.

Fenomenet "glass skin" er grunnkonseptet bak K-beauty som har blitt en stor trend i beautyverdenen. Det vil si hud som er jevn i både hudtone og struktur og som skinner. Man skal ikke misforstå dette som hud med glitter eller skimmen, men helt enkelt at huden stråler som glass. Nå finnes det ikke lenger bare hudpleie som skal gi denne effekten, men også makeup. Som nyhetene fra NYX Professional Makeup. Influenseren, makeupartisten og gloweksperten Nam Vo har tips til hvordan du kan oppnå den perfekte "glass skin"-looken med hjelp av disse nyhetene.


Nyhetene du behøver.

Nyhetene fra NYX en en primer som tilfører fuktighet og glød, et settingpudder som jevner ut huden og gjør den herlig glansfull, samt til slutt en highlighter for den siste touchen med glow. Lanseringen inneholder også tre ulike børster for å oppnå flawless "glass skin". Du finner nyhetene under.


Før du starter.

Du behøver ikke bare riktig material, men også rett teknikk. Makeupartisten Nam Vo har heldigvis bra tips å dele her. Start rutinen med å passe på at huden har fått tilstrekkelig med fuktighet, det er alfa omega for å oppnå denne looken. Det samme gjelder grunnlaget i form av en primer (forslagsvis nyheten du finner her).


Tips och triks.

En bra primer, highlighter og concealer holder lenge for å få til denne supertrenden, mener Nam Vo. Selv kompletterer hun looken med Born to Glow Foundation fra NYX Professional Makeup. Sist, men ikke minst, tipser Nam Vo om å kjøre lag på lag. På den måten får du makeup som er byggbar og som dessuten holder bedre gjennom dagen.

Fikse "glass skin"-looken.

Filter
6 produkter