Hvorfor ansiktsserum?

Lynkurs: Ansiktsserum.

Kanskje du sitter og funderer over hva et serum tilfører som en ansiktskrem ikke allerede tar seg av? Da har vi svaret til deg. Et ansiktsserum kan sies å utgjøre basen i hudpleien, da den når dypest ned i huden og virker på hudens levende celler mens en ansiktskrem virker mer på overflaten. Tilsammen har du en hudpleierutine som gir langvarig balansert og vital hud. Dessuten gjør et ansiktsserum at etterfølgende hudpleie virker mer effektivt. Crash course complete!


The Ordinary.

Hudpleie made easy. The Ordinary har produkter uten mange merkelige ingredienslister og tilbyr i stedet etablerte og effektive kliniske teknologier. Og ja, The Ordinary har flertallet fantastiske ansiktsserum! The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% er et perfekt serum for deg med fetere hud som leter etter hudpleie som virker poreforminskende.


Transderma.

Svensk serumekspert! Transderma har fem ulike ansiktsserum avhengig av hva du vil få ut av hudpleien. Kanskje ønsker du mer fuktighet, glød eller hudpleie som virker anti-aging? Transderma got it all! Transderma M er en favoritt i kulden, da den virker sterkt fuktighetsgivende. Husk at et ansiktsserum er et konsentrat, så noen få dråper holder i massevis.

Shoppe ansiktsserum.

Filter
16 produkter