Hyaluronic Hydra-Concealer fra By Terry

Alt du vil vite om By Terrys nye concealer.

Sliter du med å finne en concealer som ikke samler seg i linjer under øynene? Dette er et vanlig problem, ikke minst om du har en tørr eller moden hud. Så, hva er da hemmeligheten? Hvordan får man en concealer som ikke creaser? Det viktigste du kan gjøre er å satse på rett produkt. By Terry fokuserer på akkurat dette problemet ved å legge til hudpleiende egenskaper til deres nylanserte Hyaluronic Hydra-Concealer.


Hudpleiende concealer.

Nye Hyaluronic Hydra-Concealer gir oss alt vi vil ha i en concealer, inkludert en vegansk formel med 87 prosent hudpleie. Hovedingrediensen er hyaluronsyre som låser inn fuktighet, øker elastisiteten og glatter ut fine linjer. Hestkastanjefrøekstrakt er en annen stjerneingrediens som hjelper til med å lyse opp mørke ringer under øynene, og viske bort tegn på trøtthet.


Perfekt fargematch.

Utover at den fungerer som en herlig øyekrem, så er dette en fantastisk concealer. Applikatortoppen er lett å bruke og med ett klikk kan du enklet dekke mørke ringer, pigmenteringer og flekker. Den gir en lett til medium dekning som man kan bygge opp til ønsket grad. De seks nyansene passer alle hudtyper og et fokuspulver tilpasser seg til din unike hudtone for en perfekt fargematch.


Makeup med hyaluronsyre.

Vi vet nå at sminke ikke ser bra ut om vi ikke også tar hånd om huden. By Terrys Hyaluronic-serie er defor utviklet med hyaluronsyre for å få en glatt og jevn hud for perfekt applisering. Den kraftfulle og fuktighetsgivende hyaluronsyren har flere egenskaper som huden elsker og hjelper til med å skape en flawless look. Serien passer alle hudtyper, du finner produktene hos oss!

Shop nyheten.

Filter
1 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer

371 kr 371 kr Veil. pris 

0
New

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄