Hydraskin fra Darphin

Hydraskin fra Darphin.

Har du hud som kjennes stram og uttørket? Det er i så fall ikke så overraskende. Tenk bare på hva huden utsettes for om vinteren. Raske temperaturforskjeller når vi veksler mellom kuldegrader og kald vind ute til varmere stunder fremfor peisen inne. Dette påvirker huden og kan resultere i at den blir tørkere. Derfor vil vi naturligis tipse om hudpleieløsninger som kan hjelpe på dette veldig vanlige problemet. Darphin Hydraskin er en slik løsning.


Effektivt konsentrat.

Start hudpleierutinen med serum som påføres på et ordenlig rengjort ansikt. Intensive Skin-Hydrating Serum penetrerer huden med hjelp av blant annet granateple og gjør at konsentratet kan levere fuktighet og gjenopprette vannreservene i cellene. Et serum for en mer langvarig løsning.


Rik formula.

Du finner to ansiktskremer i denne serien; Light og Rich. Sistnevnte slår vi et lite ekstra slag for på denne tiden av året. Den er ideell for tørr hud og er fuktighetsgivende i 24 timer. Salturt, sheasmør og lavendel er noen av de ingredienser som vekker fuktighetsmekanismen og lar huden beholde fuktigheten. Som en ekstra bonus har denne kremen en herlig rik formula som kjennes som fløyel på huden.


Oppfriskende hudpleie.

Serien har også en øyenkrem, nemlig All-Day Eye Refresh Gel-Cream, som reduserer synligheten av mørke ringer og poser under øynene. Hvem skulle ikke behøve et slikt produkt i hudpleierutinen? Den har en lett formula som også er fuktighetsgivende. Samtlige produkter er fri fra parabener, mineralolje, ftalater og formaldehyd.

Oppdag Hydraskin.

Filter
6 produkter
Darphin Hydraskin Light (50ml) Y
Darphin Hydraskin Light (50ml)

449 kr 599 kr 599 kr Veil. pris 

0
Darphin Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask (50ml) Y
Darphin Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask (50ml)

449 kr 599 kr 599 kr Veil. pris 

0
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr) Y
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr)

329 kr 439 kr 439 kr Veil. pris 

1
Darphin Hydraskin Serum (30ml) Y
Darphin Hydraskin Serum (30ml)

509 kr 679 kr 679 kr Veil. pris 

0
Darphin Hydraskin Rich (50ml) Y
Darphin Hydraskin Rich (50ml)

449 kr 599 kr 599 kr Veil. pris 

0
Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel Cream (15ml) Y
Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel Cream (15ml)

307 kr 409 kr 409 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄