Infusert med hyaluronsyre

Hyaluronic fra By Terry.

Fellesnevneren blandt disse produktene er hyaluronsyre. Fuktbombe som gjør at du opplever en hud som føles strammere med mer elastisitet og fasthet, og med mindre synlige linjer. Ingredienser som dessuten beskytter og styrker hudens beskyttende barriere, samtidigt som hyaluronsyre virker reparerende. Det er altså super-ingrediensen som du finner i serien Hyaluronic fra By Terry. I denne serien finnes dessuten yttligere et nytt produkt, som vi presenterer nedenfor.


Starten på suksessen.

Produktet som satte det hele i rulling, nemligen Hyaluronic Hydra-Powder. Den både fikserer din makeup og levererer en helt fantastisk finish. Perfekt produkt å avslutte din makeup med om du ønsker et mer matt, men fortsatt naturlig sluttresultat. Den er derfor ordentlig bra for deg som opplever en mer blank hud som du vil matte ned hele dagen.


Seneste tilskuddet.

Nå finnes altså ytterligere et produkt innom samme tema som over,  Hyaluronic Pressed Hydra-Powder. Den vesentlige forskjellen her er at de har tatt dette, allerede ikoniske finishingpudderet, og skapt en kompakt variant i stedet. Du kan altså forvente deg akkurat samme resultat, spørsmålet er bare hvilken formel du foretrekker?


Mer dekkende.

Forresten, du har ikke gått glipp av at Hyaluronic Hydra-Powder også kommer med en farget versjon med åtte ulike nyanser? Ønsker du enda mer dekning, med samme pleiende egenskaper, så må vi selvsagt også tipse om Hyaluronic Hydra Foundation. Fra lett til full dekning og som dessuten leverer SPF30. Du finner produktene nedenfor.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder

449 kr Veil. pris 

0
New
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

509 kr Veil. pris 

0

💄 Hey glow-getter! Se ukens tilbud her 💄